facebook tracking
Avdelning

Arkitektur

Connect
Stort team av seniora IT-arkitekter

Inom arkitekturområdet är Novatrox ett av Stockholms större företag med ett tiotal arkitekter certifierade inom verksamhetsarkitektur, lösningsarkitektur och mjukvaruarkitektur.

Som arkitekter på Novatrox jobbar vi som resurskonsulter men gör även punktinsatser hos våra kunder. Vi är endera ute själva alternativt jobbar vi i team beroende på uppdrag.

Vi träffas regelbundet för att dela erfarenhet eller ta fram nya metoder åt våra kunder.

Några av våra arkitekter

Novatrox arkitekter är alla seniora med erfarenhet från stora och komplexa organisationer. Längden på erfarenhet varierar mellan 10 och 15 år och de allra flesta kan ta rollen som både lösningsarkitekt och verksamhetsarkitekt.

Våra konsulter har haft uppdrag eller innehaft linjeroller såsom chefs-, program-, områdes-, domän-, verksamhets- och lösningsarkitekter.

Arbetsplats och kultur

Allt är inte bara jobb och leveranser. Arbetet tar upp en stor del utav vår tid ute på uppdrag och vi lägger därför stort fokus på gemensamma aktiviteter.

Vi umgås aktivt på konferenser i Alperna och vid Medelhavet eller varför inte ta en tur i öknen utanför Las Vegas?

Varför jobba med oss?

Vi erbjuder dig en varierad yrkesroll hos ett företag i framkant. En organisation som står för professionalitet och god gemenskap.

Våra grundprinciper bygger på transparens, integritet, rätt uppdrag och högpresterande konsulter.

 • En jämn fördelning

  På Novatrox arbetar vi aktivt för att nå en 50/50 fördelning mellan kvinnor och män. Idag är 38% utav våra medarbetare kvinnor vilket kan jämföras med branschens snitt om 20%.

 • Pension och försäkringar

  Vi tror på att ta hand om vår personal och skuggar därför IT-kollektivavtalen gällande pension, TPA, TGL tillsammans med sjukförsäkring och föräldrapenning för en tryggare tillvaro.

 • Great Place to Work

  Vi använder oss av Great Place to Work för att utveckla våra styrkor och ta tag i de saker som behöver förbättras för ständigt utveckla vår arbetsplats i rätt riktning.

 • Var med och bidra i vårt sociala engagemang

  Varje år kombinerar vi personalhälsa med socialt engagemang vid olika tillfällen under året. De senaste åren har vi stöttat Läkare utan gränser och ju fler vi blivit ju mer har vi kunnat bidra.

Stockholm

Barnhusgatan 20
111 23 Stockholm Vägbeskrivning info@novatrox.se +46 8 562 67 474

Jobbar du redan på Novatrox Group AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@novatrox.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor