facebook tracking
Avdelning

Systemutveckling

Connect
Systemutvecklare och mjukvaruarkitekter inom Microsoftsfären

Vårt team är specialiserade på front och back-end-lösningar, integration och databashantering. Flera av våra utvecklare är också mjukvaruarkitekter med djup kunskap om Azure.

Vi försöker träffas med jämna mellanrum för olika sociala event eller utvecklarkvällar där vi fokuserar på ny teknik.

En gång i månaden bjuder vi in till seminarium där någon av våra utvecklare presenterar nyheter.

Några av våra systemutvecklare

Novatrox systemutvecklare har alla djup teknisk kompetens, genom hela stacken, men även en förståelse för hur man går till väga för att bygga system som löser dagens problem, samtidigt som de är förberedda för att tackla morgondagens.

Vi arbetar främst med Microsoft plattformen, med fokus på .NET, Microsoft SQL Server, Microsoft Azure och deras närliggande tekniker.

Våra utvecklare har allt från ett par år till 15-20 års erfarenhet som våra mest seniora utvecklare, arkitekter och mentorer, Tomas Källsen samt Chris Klug.

Arbetsplats och kultur

Allt är inte bara jobb och leveranser. Arbetet tar upp en stor del utav vår tid ute på uppdrag och vi lägger därför stort fokus på gemensamma aktiviteter.

Vi umgås aktivt på konferenser i Alperna och vid Medelhavet eller varför inte ta en tur i öknen utanför Las Vegas?

Varför jobba med oss?

Vi erbjuder dig en varierad yrkesroll hos ett företag i framkant. En organisation som står för professionalitet och god gemenskap.

Våra grundprinciper bygger på transparens, integritet, rätt uppdrag och högpresterande konsulter.

 • En jämn fördelning

  På Novatrox arbetar vi aktivt för att nå en 50/50 fördelning mellan kvinnor och män. Idag är 38% utav våra medarbetare kvinnor vilket kan jämföras med branschens snitt om 20%.

 • Pension och försäkringar

  Vi tror på att ta hand om vår personal och skuggar därför IT-kollektivavtalen gällande pension, TPA, TGL tillsammans med sjukförsäkring och föräldrapenning för en tryggare tillvaro.

 • Great Place to Work

  Vi använder oss av Great Place to Work för att utveckla våra styrkor och ta tag i de saker som behöver förbättras för ständigt utveckla vår arbetsplats i rätt riktning.

 • Var med och bidra i vårt sociala engagemang

  Varje år kombinerar vi personalhälsa med socialt engagemang vid olika tillfällen under året. De senaste åren har vi stöttat Läkare utan gränser och ju fler vi blivit ju mer har vi kunnat bidra.

Stockholm

Barnhusgatan 20
111 23 Stockholm Vägbeskrivning info@novatrox.se +46 8 562 67 474

Jobbar du redan på Novatrox Group AB?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@novatrox.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor